Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gavin Armin nyerte az izgalmakkal teli Indiai Nagydíjat

2012.10.27

        kesjar-team.jpg

Gavin Armin nyerte az Indiai Nagydíjat,második lett kiki97,harmadik Jancika.


Tíz pilóta utazott el a csodálatos Indiába. Az időmérőn az első szakaszban két újonc,pucidrift és Vaczi Lajos távozott,azonban míg pucidriftnek sikerült addig Vaczi Lajosnak nemsikerült 120%-on belül maradni,így ő nem indulhatott. A Q2-ben norics 15,Jancika és EDDY távozott,így kialakult az első öt,akik részt vehettek a harmadik szakaszon. A Q3-ban Zsolt volt a leggyorsabb,a másik Mercedes GP pilóta,TORETTO a második,míg Gavin Armin harmadik lett,az újonc Ferii negyedik,kiki97 pedig ötödik lett.

A futamon Gavin Armin és kiki97 nagyon jól kapta el a rajtot és feljött az első helyre,míg kiki97 is jól rajtolt,a Peugeot pilóta a második helyre jött fel.Zsolt,Ferii és TORETTO os kisebb kalamajkába keveredett,így hátraestek. Gavin Armin szépen tartotta első helyét,míg kiki97 hátracsúszott.Később Ferii megelőzte Gavin Armint,azonban már az elején kijött a boxba. Ekkor TORETTO került Gavin Armin mögé,kiki97 stabilan autózott.A tizenharmadik körben kiesett az utolsó helyen autózó pucidrift.TORETTO pár körrel később hibázott és hátrébb esett. A tizenötödik körben Ferii és Zsolt ütközött a boxban,így kiestek. Eközben Jancika a negyedik,EDDY a hatodik,míg norics 15 a hetedik helyen autózott. TORETTO tőle meg nem szokottan hibázott és kiesett a tizennyolcadik körben. Gavin Armin nagy előnnyel autózott az élen,míg kiki97 második,Jancika a harmadik helyen haladt. A versenyt a huszonharmadik körben leintették,így Gavin Armin elkönyvelhette első győzelmét és kiki97 kicsit feljebb zárkozott a ranglistán TORETTO-hoz képest.A gyártók versenyében a Kesjar Team két dobogüs helye lévén megközelítette a Mercedes GP-t. A motoroknál,köszönhetően a két dobogónak,a Mercedes megközelítette a Peugeot.

A futam végeredménye:

futam.jpg

Az első három pilóta interjúja:

Gavin Armin:A "hétvége" nem kezdődött számomra jól, mivel elveszítettem a beállításomat. Így teljesen újat kellett csinálnom, és sikerült is nagyjából összetennem a Q3-ra, de még így is volt lemaradásom mind saját magamhoz, mind Zsolthoz, Ferihez és Torettohoz képest. A futamon a rajtot jól kaptam el, már az első kanyart első helyen vettem be. Majd Feri megelőzőtt, de gondoltam, hogy ilyen gyorsan nem tudja bevenni a kanyarokat, teli tankkal, így gondoltam, hogy kevés üzemanyaggal megy. Be is jött a gondolatom, és bejött az 5. körben Feri a boxba. Innetől Torettoval csatáztam, majd nem tudom hogyan, de Toretto hátra került, és innentől már csak növekedett az előnyöm. Összességében elégedett vagyok, mivel egy ismeretlen pályán tudtam nyerni, ahol még nem mentem egyszer sem futamot. Sajnálom hogy a hátralévő 5 kört már nem tudtuk megcsinálni, de az eredményen nem változtat, én úgy gondolom. Gratulálok az időmérőn elért helyezéséért Zsoltnak Ferinek és Torettonak, a versenyen pedig Kikinek és a csapattársam Janinak :)

 kiki97:Nagyon jól éreztem magam Indiában,a pálya tele volt kihívásokkal.Az elején gondoltam,hogy benne lehetek a top ötben,mível nagyon jól ment az autó,azonban nem sikerült a Q3-ban megfutni egy jó kört.A versenyen a rajtnál nagyon jól jöttem el,a második helyen fordultam,azonban a a hosszú egyenes után későn fékeztem és kicsúsztam,így visszaestem. A végére azonban minden jóra fordult és a második helyen fejeztem be a futamot.Gratulálok Gavin Arminnak és Jancikának is.Sajnálom,hogy TORETTO,Ferii és Zsolt kiestek,mivel tartani tudtam velük a lépést.


Jancika:Nagyon élveztem a futamot,bár nem gondoltam hogy 3. leszek!!Nagyszerű volt!!ezúton is gratulálok a többi nyertesnek és azoknak is akik nem jutottak fel a dobogóra!!KÖSZÖNÖM A JÓ VERSENYT!!!SZÉP VOLT SKACOK!!!

A következő futam Törökországban lesz egy hét múlva.